Jeg er imponert og stolt over innsatsen til folka våre i Moelven i den krevende tiden vi nå er i.

De raske endringene er utfordrende og skaper uforutsigbarhet. Coronautbruddet påvirker oss alle. Vi vet ikke i dag hvor lenge dette vil vare, eller hvor mye det vil påvirke oss i morgen eller i dagene som kommer. 

Moelven deltar aktivt i den globale dugnaden med å hindre rask smittespredning i samfunnet. Derfor har vi innført en rekke tiltak for alle i Moelven, slik at vi sammen løser oppgavene på en trygg og smittebegrensende måte.  

Vi holder produksjon og transport i gang så langt det er mulig, slik at kundene våre får produktene de trenger og med det bidrar til å holde samfunnet i gang. Dette klarer vi takket være våre medarbeideres engasjement og pågangsmot. 

En av styrkene vi har i Moelven er at vi har flere like produksjonsenheter, som kan støtte hverandre med produksjon og levering hvis vi får behov for det. 

LES OGSÅ: Her finner du Moelvens tiltak og transportrutiner

Vi har stor forståelse på at det er kaotiske dager preget av usikkerhet, endringer og kanskje frykt. Men en ting er sikkert: Vi i Moelven - og samfunnet ellers - skal takle denne utfordringen.

Takk til medarbeidere, kunder og leverandører for at dere bidrar med å holde samfunnet i gang på en trygg måte! 

 

Morten Kristiansen,
konserndirektør i Moelven Industrier ASA