Transportstyrelsen

Foto: Andreas Hylthén/Susanne Broström Axelsson

PROJEKTNAMN
Kv. Lyckan

HYRESGÄST
Transportstyrelsen

ARKITEKT
ÅWL Arkitekter (nybygg)
Diabas Arkitekter (ombygg)

FASTIGHETSÄGARE
Lundbergs

BYGGÅR
2010-2011 och 2018-2019

PRODUKTER
Glass Front, Uni wall och dörrmiljöer

Samma väggar - En gång till!

För knappt 10 år flyttade Transportstyrelsen in i sitt nya huvudkontor, kvarteret Lyckan, Norrköping. I kontorslokaler som inretts med flexibla systemväggar. När verksamhetens behov förändrades efter några år var det dags att effektivisera ytorna genom att gå från cellkontor till aktivitetsbaserade lokaler. En hyresgästanpassning där så gott som allt material återbrukades, väggar demonterades och remonterades och skapade nya rumslösningar på annan plats i lokalerna. Idag är det en arbetsplats med olika mötesrum, sociala zoner och öppna ytor - med samma väggar. Hållbart återbruk när det är som bäst.

Ett rum som användas om och om igen

Systemväggar kan demonteras och återmonteras i nya lägen och skapa nya rumslösningar – igen, igen och igen. Ju fler platsbyten som görs under byggnadens livscykel desto större blir vinsten.

Läs mer om Modus och miljön

Kontakta oss!

Moelven Modus Kontakta oss om systemväggar och MultiRoom +46 (0)10 122 61 00
Se alla säljare

Senaste nytt i ett nyhetsbrev

Vi skickar ut nyhetsbrev och inbjudningar till event, liksom information om våra produkter. Missa inget - registrera dig nu!