Transportstyrelsen

Foto: Andreas Hylthén/Susanne Broström Axelsson

PROSJEKTNAVN
Kv. Lyckan

LEIETAKER
Transportstyrelsen

ARKITEKT
ÅWL Arkitekter (nybygg)
Diabas Arkitekter (ombygging)

EIENDOMSEIER
Lundbergs

BYGGEÅR
2010-2011 og 2018-2019

PRODUKTER
Glass Front, Uni wall og dørmiljøer

Samme vegger – en gang til

For knapt 10 år siden flyttet Transportstyrelsen inn i sitt nye hovedkontor, i kvartalet Lyckan i Norrköping. I kontorlokaler som ble innredet med fleksible systemvegger. Når virksomhetens behov endret seg etter noen år, var det på tide å effektivisere arealene ved å gå fra cellekontorer til aktivitetsbaserte lokaler. En leietakertilpasning der så godt som alle materialer ble brukt på nytt, vegger ble demonterte og skapte nye romløsninger på et annet sted i lokalene. I dag er det en arbeidsplass med forskjellige møterom, sosiale soner og åpne flater - med de samme veggene. Bærekraftig gjenbruk på sitt beste.

Lavt miljøavtrykk

Systeminnredning kan gjenbrukes på nye måter - igjen og igjen. Jo flere ombygginger man gjør gjennom byggets levetid, jo større blir gevinsten.

Les om hvordan vi tenker rundt miljø

Kontakt oss!

Moelven Modus Kontakt oss om systeminnredning og MultiRoom +47 06050
Se alle våre selgere

Siste nytt i et nyhetsbrev

Av og til sender vi nyhetsbrev og invitasjoner til events, og informasjon om våre produkter. Gå ikke glipp av noe - registrer deg nå!