Nyhetsarkiv

Filtere
Et levende materiale som bare blir finere med tiden

Tre er et levende materiale som bare blir finere med tiden

Tre er tilbake i trendbildet, og tilfører taktilitet og egenart til interiøret ved hjelp av sitt solide, tidløse og unike uttrykk.

Les mer
Skap holdbare, lekne og personlige gode rom Foto: Einar Breen

Skap holdbare, lekne og personlige gode rom

Uansett rom, innreder du med tre skaper du gode og holdbare rom som både du og dine kjære vil trives godt i. Undervurder aldri kraften fra naturen. Tre har en iboende evne til å omdanne hus og leiligheter til hjem. Trepaneler, tak og massivt tregulv. Noen ganger er det nok å ha en vegg eller et gulv for å gjøre en stor forskjell. Varme og liv sprer seg til et helt hus. Lyd, lukt og følelse - akkurat som naturen kom hjem.

Les mer
Avslappende fjellidyll

Avslappende fjellidyll

Familien på fire ønsket seg et fristed på fjellet. Et sted der skuldre kan senkes, naturen nytes, minner skapes og ikke minst hvor familietid står i fokus. - Et pusterom i den travle hverdagen!

Les mer
La naturen komme hjem

La naturen komme hjem

Undervurder aldri kraften i naturen. Tre har en iboende evne til å omdanne hus og leiligheter til hjemmet. Trepaneler, tak og massivt tregulv. Noen ganger er det nok å ha en vegg, et gulv for å gjøre en stor forskjell. Varme og liv spredte seg til et helt hus. Lyd, lukt og følelse - akkurat som naturen kom hjem.

Les mer
Oljede interiørprodukter

Oljede interiørprodukter

Interiørpanel behandlet med olje får en varm, sløret og rolig overflate som også føles god å ta på.

Les mer