Frikirken i Skjern har fået en ny kirkebygning midt i byen, med plads til både andagt og koncert og ikke mindst det fællesskab, som står bag kirkens opførelse.

Kirkerummet i Skjern Bykirke har gennemgået en stor forvandling. Menigheden købte 1.000 kvm af Danish Crown Slagteris tidligere bygninger og omdannede kølerummet til en fantastisk kirkesal, som nu opleves imødekommende og varmt.

Udover selve kirkesalen er der også indrettet nogle fine faciliteter til café, møderum og dertilhørende funktioner. I kirkesalen er der nu plads til over 600 mennesker, hvis balkonen tages i brug. Skærme og højtalere sikrer, at alle får en god oplevelse.

Moelven har leveret LVL lamellerne som er monteret på væggen. 

Det var et ønske fra Skjern Bykirke, at naturmaterialer var et gennemgående materiale i rummet og forslaget om lodrette trælameller i hele rummet blev derfor godt modtaget. Løsningen kommer tilmed godt overens med ønsket om en god akustik.

LVL lamellerne fra Moelven er monteret lodret og formgiver rummet ved at skabe rundinger i hjørnerne. Herved forstærkes fornemmelsen af et rum, der er en venlig, varm æske i træ.