MacArtney I Esbjerg -

Arkitektoniske bølger

MacArtney

Om projektet

Virksomheden MacArtney i Esbjerg, som arbejder med undervandsteknologi, har udvidet deres faciliteter i nabobygningerne, som derfor har gennemgået en større renovering.

PROJEKT FAKTA

BYGHERRE:

MacArtney

ARKITEKT:

TEKT Arkitekterne

STØRRELSE:

360 kvm kantine

PRODUKTBESKRIVELSE:

Moelven har leveret loftlamel system af skrællet fyr lamel med synlige finerlag mod front - Mellemliggende sort Akustikdug - overfladebehandling Olie med lysfilm

Flot og funktionelt

En 70 meter lang, nybygget gang forbinder de nye og gamle kontorfaciliteter, hvilket betyder at alle medarbejdere hos MacArtney kan gå tørskoet til den nye kantine, der er indrettet i det tidligere Hjerting Laks’ produktionsbygninger. Den lokale tegnestue TEKT Arkitekterne, har med få virkemidler skabt en både flot og funktionel kantine.

En æstetisk helhed

Det meget store rum har fået et spændende loft med Stripe krydsfinérlameller fra Moelven, som bølger igennem rummet. Med det nye loft har man med den arkitektoniske løsning på en gang skjult loftsinstallationer, forbedret akustikken markant og skabt en æstetisk helhed i rummet. Krydsfinérlamellerne er lavet af skrællet fyr med synligt finérlag mod front, som er olieret og med en lysfilm. Bag lamellerne ligger en sort akustikdug. Loftet er en vellykket helhedsløsning, hvor de præcise Moelven trælameller understreges af belysningen og rummets indretning.

Lyd er ikke bare lyd! God akustik i nutidens rum er essentielt for at skabe et sted, hvor man har lyst til at opholde sig. Dette er gældende ikke kun for brugsrum, men også for at gøre det behageligt at være i almindelige opholdsrum.

Integreret belysning

Loftet bølger fra indgangene og på tværs af rummet, hvilket samler det store rum. Belysningen er en vigtig del af loftsløsningen og er valgt i samme dimensioner som lamellerne, for at integrere dem i loftet, og placeret på langs i kurvernes yderpunkter. Rummet har på den måde flere retninger. Bagvæggen er malet sort og til kontrast åbner kantinen sig til et mindre lokale orienteret ud mod gaden, hvorved dagslyset kommer mere direkte ind. Ovenlysene i taget er også blevet skiftet i forbindelse med renoveringen. Indretningen er meget fleksibel, da rummet er uden søjler, men er til hverdag opdelt i zoner med forskellige møblement, hvorved kantinen opleves mere intim, som forstærkes af træloftets varme farve.

Akustik og design

Vi tilbyder et bredt udbud af grundmaterialer, designløsninger og bearbejdningsmuligheder kombineret med en høj viden om brandsikkerhed, akustiske opbygninger samt bygbarhed. Vores mission er at skabe noget, der er smukt og funktionelt.

Læs mere om akustik og design

Kontakt os

Er du privatkunde? Kontakt da dit lokale byggemarked for pris og bestilling
Har du spørgsmål til akustik og design? Kontakt os: +45 43 43 48 00, tast 2

Få de seneste nyheder

#bæredygtighed #mennesker #nytænkning #lønsomhed #byggebranchen #arkitektur #byggeogbo #fremtiditræ

Moelvens nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev