Den lille skole, Lyngby

Billede af stripepaneler på væg og loft i stor sal

Om projektet

Den lille Skole i Lyngby har prioriteret at få et godt rum til bevægelse og musik.

PROJEKT FAKTA

BYGHERRE:

Den lille skole, Lyngby

ARKITEKT:

Arkitekt Christian Liebmann Christensen

ENTREPRENØR:

B3 Tømrer og Snedkerfirma

AREAL:

1300 m2

ÅR:

Indviet efteråret 2020

PRODUKTBESKRIVELSE:

Moelven har leveret 600 m2 stripepaneler eg 1 side.

Sal med lyse stripepaneler i væg og loft

Plads til fri leg!

Den nyrenoverede sal er blevet skolens hjerte. Et fantastisk nyt rum, som er i øjenhøjde med børnene. Skolen i Lyngby ligger i en tidligere landbrugsejendom, og en længe på gården har hidtil udgjort skolens multirum.

Den lille Skole har meget fokus på bevægelse, musik og teater og rammerne var ikke optimale. Nu har skolen fået rummet renoveret af Arkitekt Christian Liebmann Christensen, som har sans for samspillet mellem et rum og de rette materialer. Multirummet er også blevet opgraderet med et godt lydanlæg.

Nærbillede af lys stripepanel

Multirummet er blevet klædt i egetræslister, der har givet rummet en smuk helhed og samtidigt sikret en god akustik. Egetræet har en varm glød, der virker beroligende på sanserne. De præcise trælister giver også en fin kontrast til de synlige spær i loftet, som samtidigt er fremhævet som funktionel dekoration.

Billede af stripepaneler i loft

Scenen i centrum

Arkitektfirmaet har været i et tæt samarbejde med skolen, rådgivere og håndværkere og herigennem oplevet en meget frugtbar proces og ikke mindst et succesfuldt resultat. Trælisterne fra Moelven er af typen stripepaneler med eg på ydersiden og med bagvedliggende sort dug. Denne løsning på væg og loft har givet en effektiv lyddæmpning og samtidigt en løsning som kunne matche de store krav i forhold til brand.

Unikke løsninger laves i tæt samarbejde med arkitekter og entreprenører. Moelven samarbejder gerne, så vi kan skabe unikke resultater, hvor æstetik og funtion er centralt. Vi tilbyder vejledning lige fra valg af materialer til montering.

Billiede af scene og langt vindu i stor sal med stipepaneler i væg og loft

Rummet, som har en længere bygningshistorie har nogle forventelige skævheder, men det har netop inspireret arkitekten til at give køb på symmetri og orden og derimod gennemarbejdet de mange, små funktioner for en scene, der er blevet tre gange større end den tidligere. Multirummet har fået en markant bedre lyd, som gør det muligt at arrangere større koncerter eller teaterstykker eller bare at lade børenene slå sig løs i det store rum! 

 

Kontakt os

Er du privatkunde? Kontakt da dit lokale byggemarked for pris og bestilling
Har du spørgsmål til akustik og design? Kontakt os: +45 43 43 48 00, tast 2

Få de seneste nyheder

#bæredygtighed #mennesker #nytænkning #lønsomhed #byggebranchen #arkitektur #byggeogbo #fremtidigtræ

Moelvens nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev