[Missing text /a11n/skiptocontent for sv]

Landsarkivet i Göteborg

Studiopanelen som valts till Landsarkivet i Göteborg, har ett vackert karaktäristiskt, lite flammigt mönster som är tilltalande.

Panelen är brandimpregnerad utan att det förändrar dess karaktär, vilket ger möjlighet att använda den på stora ytor i offentliga byggnader. I hörsalen är den perforerad och anpassad för att skapa bra akustik

Projekt Fakta

Arkitekt
Ulla Antonsson, White Arkitekter
Byggherre
Klippan Kulturfastigheter AB
Period
2010

För oss är det viktigt att du hittar det du söker. Vi vill därför veta om den här sajten hjälpt dig. Tack för att du ger oss feedback.

Har sajten hjälpt dig?

Tack för ditt svar!

Observera att ditt svar inte besvaras.

Det var tråkigt att vi inte nådde upp till dina förväntningar. Vad saknar du?