Hopp til innholdet

Statoil ASA, Beredskapssentral

Tilsammen 40.000 m2 bygningsmasse som sto ferdig på Sandsli i Bergen i 1984 er totalt rehabilitert. 4B Arkitekter AS og Zinc AS sto for ny og moderne utforming av lokalene.

Det 22.000 m2 store Hovedbygget rommer blant annet Beredskapssentralen som er innredet med Flush Front glassvegg med glassplate skyvedører og romskillevegger Uni Wall mellom samtalerommene.  Det er også benyttet Concept himling.

Prosjektfakta
Adresse:            Sandsliveien 90, 5254 Sandsli
Arkitekt:             4B Arkitekter AS
Interiørarkitekt:  Zinc AS
Bruker:              Statoil ASA

Vi ønsker å gjøre det så lett for deg som mulig å finne det du er ute etter. Dersom denne siden hjalp deg - eller ikke - er det svært nyttig for oss å få din tilbakemelding om det.

Fikk du svar på det du lurte på?

Takk for tilbakemeldingen!

Vi gjør oppmerksom på at disse henvendelsene ikke blir besvart.

Det beklager vi. Hva er det vi kunne hatt her som hadde hjulpet deg?